Followers

TODAY BEST QUOTES : Love life and life will love you back. Love people and they will love you back. ~ Arthur Rubinstein

Friday, March 11, 2011

Nyiluuuuu....

Ni lagi salah satu entri sis yang termasuk dalam kategori "takde keje + bosan + blur + tak leh tido", haha. Dan juga entri pertama sis tidak mengandungi sebarang gambar. Memang lately ni sis susah sangat la nak lelapkan mata ni bila masa subuh-subuh macam ni. Member selalu gelar sis "kelawar" sebab selalu berjaga tengah-tengah malam. 

Cakap pasal tajuk "Nyiluuuu" kat atas tu,sekarang ni gigi sis kerap nyilu lepas pergi dentis last week. Tak selesa la di buatnya masa malam-malam macam ni. Kadang-kadang masa tidur sis leh terjaga di sebabkan rasa nyilu ni.

Semua salah sis jugak,tak dengar cakap doktor tu,huhu. Dah pesan 2 minggu tak boleh makan ataupun minum yang sejuk-sejuk tapi sis degil jugak pergi makan yang sejuk-sejuk dan minum yang sejuk-sejuk. Sekarang padan muka sis!. Tengok,tak pasal-pasal sis marah diri sis sendiri.

Okla,itu ajelah entri sis harini,hehe. Entri takde keje + entri seorang blogger yang pemalas,hahaha. Sekian, terima kasih!

10 comments:

alexa yussida said...

alahai siannyee..telan pain killer la sis...cpt2 baik ok:)nitee

www.menjelma.com said...

ae pasal pulak terase nyilu,,?makaseh dah koment kat pondok saye

Up2saya.. said...

Alexa:
x sakit dik..cuma nyiluu je..ni jd pas g cuci gg aritu..gg dh teruk bru nk g wat rawatan..hehe..(gusi bengkak)..

www.mwnjelma.com:
rasa nyilu lepas cuci gg baru2 ni..same2 dear..thanks jugak ye sbb singgah sni.. :)

Lilyel said...

Salam.

Saya tengah buat survey pasal blogging untuk kertas projek saya. So, kalau berkenan sudilah isi questionnaire di bawah ini. Thank you so much 

https://spreadsheets.google.com/viewform?hl=en&pli=1&formkey=dGlZbzRKVmtxWWhPOWt3c0hIdzF5T0E6MQ#gid=0

Salam,
Lily
Note: Sila abaikan jika anda bukan pelajar IPT. 

Up2saya.. said...

Lilyel:
dh jwb dh pun smue survey tu.. :)

aneh92 said...

blog nya udah ane FOLLOW gan,, FOLLOW back,,

Tukeran link ok ok

mie said...

uih!!
memang xbest bila sakit gigi ni..
eheheee

Up2saya.. said...

Mie:
tol tu mie...skng ni gg sis x sakit lg tp nyiluu..nyilu yg xleh di bendng lg..smue yg asam2 xleh dh nk mkn..huhu

Lilyel said...

thank you :)

Up2saya.. said...

Lilyel:
sama-sama dik.. :)