Followers

TODAY BEST QUOTES : Love life and life will love you back. Love people and they will love you back. ~ Arthur Rubinstein

Saturday, February 19, 2011

Am I a creative blogger?

Naaaaaaaaaa....i'm nottttt!!!...


Sebab apa sis cakap macam tu?? Sebab, cuba korang tengok blog sis, kosong aje kan?. Dengan takde header,korang dah boleh tau sis ni bukan seorang yang kreatif orangnya. Sis sebenarnya nak buat header tapi sis tak reti sangat. Kadang bila sis masuk blog orang lain dan nampak header diorang cun-cun,dalam hati mesti cakap "napela aku x kreatif mcm diorang nie?"..


naaaaaaaa...of course i'm not that jealous owkeyyy!!(booo..sis tipuuuuu!!)...owkey2,sis ngaku sis jealous tapi sikit jela,hehe. Banyak header yang simple je tapi cute sis tengok,contohnya macam kat bawah ni...


Really love like this header,simple but cute of course..love it!. Lepas ni sis nak belajar buat header la,betul-betul dah ketinggalan la sis ni kan?(tau xpe!).

I'm a newbie blogger here. Ya,sis ni baru je berkecimpung dalam dunia blog ni(naaa..liar!). Owkey2,dulu sis pernah ada blog tapi masa tu sis tak reti sangat so sis just leave it behind sampai sekarang ni sis dah lupa nama blog sis tu,hahaha(mengong kan sis?). Nama blog sendiri pun boleh lupa. So sekarang ni sis kembali pada kategori "newbie". 



Jadi sekarang ni sis nak mula balik dalam berkecimpung dalam dunia blogging ni. Sis nak belajar dan mahirkan diri dengan dunia maya ni.


And the more important thing is, i will learn to be more creative after this. Nak belajar buat header sendiri. Sis boleh!.

p/s: Semua gambar-gambar ini di curik dari Google..credit to Google..hehe

8 comments:

stickynote said...

of course u can sis!!sya tgu sis punya header ok :))

Up2saya.. said...

stickynote:
hehe..ok2..wait for my header k..

shameel Iskandar said...

yg penting pengisiannya sis. Apapun sy naj tgk juga sis punya header. hahaha

Up2saya.. said...

Shameel:
hehe..ok2,nanti akan ade jugak tu header sis..tgh blaja buat stakat ni..tungu ye..

cik-terompah said...

still menunggu header baru . (nafas teruja)

Up2saya.. said...

cik-terompah:
hehe...sabo cik terompah,coming soon headernye..hehe

alexa yussida said...

yakin boleh!rakan mudaaaa:D hehe

Up2saya.. said...

alexa yussida:
yeahhh!!...tol ckp alexa..yakin boleh!!..hehe