Followers

TODAY BEST QUOTES : Love life and life will love you back. Love people and they will love you back. ~ Arthur Rubinstein

Thursday, February 17, 2011

Follow me??

No...no...sis tak akan suruh + minta + merayu pada sape-sape pun untuk follow blog sis. Kalau korang suruh sis follow blog korang it's ok,sis tak kisah sebab sis memang suka follow mana-mana blog yang sis suka,i mean blog tu mempunyai content yang best + funny + have a good tutorial + tips kesihatan dan aktif. 

Sis tak kisah blog tu dah lama ataupun baru,kalau sis suka sis akan follow terus. Sis memang suka baca content dalam blog-blog orang masa sis bosan,lagi-lagi kandungan dalam blog tu yang menyentuh jiwa(wahh!) ataupun funny,memang selalula sis akan bertandang ke blog tu as a 'silent reader'.

Berbalik pada 'being my follower',sis lebih suka visitor sis tu follow sis secara rela. Like my trademark up there(up2saya),sis nak korang pun buat macam tu,'up2korang'(erkk??..ayat ape ni??) untuk memiilih nak follow ke tak. Sis ni jenis open minded so sis lebih suka korang.....




ok!!!(oopss! syhhhh)

Peace..............

12 comments:

sahromnasrudin said...

assalamualaikum..

selamat datang ke dunia blog..saya folo blog ini

Up2saya.. said...

sahromnasrudin::
t.kasih ye..salam perkenalan juga dr saya.. :)

MamaChia said...

followlah kita iya..kak pun orng baru.

http://norintan-mamachia.blogspot.com/

Up2saya.. said...

boleh..follow memfollow ni mmg kesukaan sy kak..hehe

M Armand Zurhaar said...

hi.. blogger malaysia.. :)

sahromnasrudin said...

ziarah disini..maaf kerana terberi salam..saya baru tahu awak nonmuslim

Up2saya.. said...

M Armand:
hi..terima kasih ye sebab bg komen..:)

sahromnasrudin:
it's ok..hal kecil je..hope sudi2 dtg lagi lepas ni ye...:)

mie said...

betul tu..
sukarela lagi jujur..
ehheee

Up2saya.. said...

mie:
tol..nk follow ke x ke x ksh,jnji jgn lupa b'kunjung lg ke blog sis nie ble ade mse free..hehe

Epola said...

oups, kalau mcm tu jd silent reader sis je la. hehe ^^

sy blogger baru. sile beri tunjuk ajr ^^

Pacek ABU sifir said...

attracted toll dengan en3 sis neh..hikhik..haii.. otomen yang kuat bebel singgah cne..betol2 bat pe nak swoh owang folo2 kite kan sis... kalu nak folo dengan iklz hati je la..
btw i like u damn much..so i folo u..

Up2saya.. said...

Epola:
sis pon blogger baru dik,smela kte..blog sis bru b'usia sminggu arini klu x silap sis..hehe

Pacek ABU sifir:
Otomen upenye..nenaso yg noty tu mane?hehe...btw,thanks coz being my follower yah.. =)