Followers

TODAY BEST QUOTES : Love life and life will love you back. Love people and they will love you back. ~ Arthur Rubinstein

Friday, February 18, 2011

Trojan!!

Bila cakap pasal Trojan ni sis teringat sabun serbuk cuci kain jenama Trojan tu,hehe. Tapi kali ni sis bukan nak cakap pasal sabun tapi sis nak cakap pasal virus,maksud sis virus komputer. Sis pelik dengan blog sis ni,sejak dari semalam,anti-virus sis(sis guna Kaspersky Anti-Virus berbayar) asyik keluarkan amaran macam kat bawah ni...


Can someone/somebody tell me why is this happend? Is there any problem with my blog? Amaran ni kerap sangat keluar dari semalam dan ianya akan keluar bila sis buka blog sis ni. Tak tahu la kenapa.


huhu :'(

6 comments:

Beben said...

kalo bisa navbarnya ganti warna bos, biar kinclong ama bg template...hihihi

Up2saya.. said...

Beben:
Oh iya kn, mavbarnya warna biru..hehe..iya2,nti aq gantiin colournya yah..makasih komennya..

Muhammad Burn said...

alamak, saya pun kena la. apasal yer???

Up2saya.. said...

Muhammad Burn:
kena jugak kerr??..sis pun xtau punca die knp..pakai anti-virus bebayar sekali pun xgune..bile cek kat anti-virus je mst die ckp ur computer is under risk(lpe dh ayat penuh die)..then die suh restart komputer..dh restart,sme gak msih ade..pelik.

xkane said...

aku masih belum kena...heheheh

Up2saya.. said...

xkkane:
elok la tu x kena, xla susah hati mcm aku ni..nak kate anti-virus dh expired,lum lagi..hurmm..